Shortcut to sustainable experiences

Hvad er GoGreen?

Vil du være med til at gøre en forskel? Så gå med i bevægelsen af mennesker der vil en grønnere livsstil. GoGreen styrker din grønne handlekraft og viser vejene til det bæredygtige København

Hvad er GoGreen? 

GoGreenCopenhagen giver os grøn handlekraft så vi hver dag kan tage bedre valg for os selv, vores familie og vores by. i Gogreen inspirere vi hinanden, motivere, deler viden og til tider hanker vi op i hinanden når der er brug for at gå nye veje, tage nye initiativer til at gøre noget anderledes.

På globalt plan sker der i disse år forandringer men vi tror at de store forskelle skal ses i de små valg og de små tiltag. I københavn blomstre byttemarkeder, grønne forretninger og frivillige initiativer som vi alle kan benytte hvis vi blot deler vores viden om hvor de findes og hvordan de bruges.

GoGreen viser vej til Københavns grønne butikker, restauraner og hoteller på både webportal og bykort. På facebook kan du dele dine holdninger til byens udvikling, gode fif til en grønnere livsstil og lade dig inspirere af vores og andres mange gode indput.

Hvordan sikre vi at det vi skriver om reelt er grønt?

For os er det vigtigt, at vi fremhæver rollemodellerne når vi deler viden og derfor kan du altid være sikker på vi kun fortæller om reelt grønne tiltag når vi skriver på vores hjemmeside eller på vores bykort.  Alle virksomheder skal fx leve op til enten at have 60%miljøcertificerede varer, arbejde med genbrug eller have høje klima certificeringer. Læs mere om, hvilke kriterier virksomhederne skal leve op til for at komme med i GoGreen netværket under "Kriterier".

Hvem står bag?
GoGreenCopenhagen er et initiativ startet af Line Bram Pedersen, Eva Diekmann og Pia Rathsach. Vi arbejder med grøn udvikling og har en ambition om at gøre grøn livsstil til hverdagskost både for virksomheder og private.
Vi har ekspertise indenfor grøn omstilling, oplevelses økonomi og bæredygtig kommunikation. Vi hjælper virksomheder med at implementere bæredygtighed og kan sikre den røde (eller grønne!) tråd, når der afholdes konferencer og kurser såvel som i deres arbejdshverdag.

Vi arbejder for at fremme bæredygtighed med et smil på læben. Et par eksempler er følgende:
- Foredrag: Lokale initiativer, trends og bæredygtighed helt konkret
- GoGreen adventure: hvordan bliver mine medarbejdere grønnere?
- Kommunikation og strategi: hjælp til den grønne tråd i bæredygtig udvikling
- Guidede ture: Mit grønne nørrebro, Hvorfor skal jeg genbruge i kbh...du læse mere her

Vi tror på, at passion smitter, når du møder den hos ildsjæle, på arbejdet, i bybilledet, blandt familie, venner og kolleger. GoGreen skal mærkes, smages og opleves!

Skriv til os på info@gogreencopenhagen.dk