Shortcut to sustainable experiences
Rundt i byen på den gode måde

Rundt i byen på den gode måde

Der er masser af alternativer til den gamle benzinsluger, og her får du overblik over, hvordan du kan komme rundt i byen på den miljøvenlige måde.

LetsGo - bil når du vil

Har du ikke brug for din egen bil, er LetsGo et nemt, billigt og miljøvenligt alternativ til at være bilejer. Du bestiller en bil, når du skal bruge den, men slipper for bekymringer om uforudsete udgifter, dyre forsikringer og andre høje driftsomkostninger.

LetsGo - bil når du vil
 

Move About

Move About er et sted du kan leje elbiler til både dit priavatliv og til din virksomhed.

Move About
 

Cyklistik

Cyklistforbundets digitale ruteplanlægger for turister og danskere, der vil cykle i fritiden. Siden består af et kort, som er tegnet af brugerne, af en lang række overnatningssteder, restauranter og attraktioner og en ruteplanlægger, der altid finder den bedste cykelvej.

Cyklistik
 

Nettbuss - lej en ISO certificeret bus

Når flere lader bilen stå og rejser sammen, kan vi reducere CO2 og mindske trængsel og alarm i byerne. Det er tanken bag Nettbuss, der i 2011 blev miljøcertificeret som første busselskab i Danmark.

Nettbuss - lej en ISO certificeret bus
 

Tesla

Showroom for de lækre Tesla biler. Mulighed for at prøvekøre en elbil.

 

Smartmove

Smartmove, salg af elcykler og Segway

 

Den grønne sti

På cykel eller til fods diagonalt gennem det grønne Frederiksberg og ind over Nørebro. Den Grønne Stis særlige kendetegn er dens kurvede forløb mellem 4-6 etages boligkarreer.

 

Bycyklen

Det gratis tilbud til dig der lige har brug for en cykel. 20 kr. pant

 

Baisikeli

Socialøkonomisk cykeludlejning og produktion af cykler.