Shortcut to sustainable experiences
Grønt og økologisk - her er de!

Grønt og økologisk - her er de!

København er kendt i hele verden for vores dygtige kokke og restauranter i verdensklasse. Vi er det land i verden, der køber mest økologi og byen vrimler med små cafeer og restauranter, der arbejder ambitiøst med kvalitet, madspild og økologiske råvarer. De er nogen gange svære at finde, men her får du overblikket!

Manfreds & Vin

Teamet bag Michelin restauranten Relæ, står også bag Manfreds & Vin, der udover kærligheden til de gode råvarer, også tabte hjertet til naturvinene, da Anders Frederik Steen kom med om bord på holdet. Manfreds er kvalitets mad til lokale Nørrebro’ere – og alle os andre, der elsker NBronx.

Manfreds & Vin
 

Green Sushi Restaurant og Take Away

Vidste du, at sushi kunne være mere eller mindre bæredygtigt? Mange fisk bliver i dag overfisket, så det er ikke lige meget, hvilken fisk, du spiser til din sushi. Hos Green Sushi benytter vi norsk økologisk, opdrættet laks. Den økologiske laks er lysere i farven end den gængse industrilaks.

Green Sushi Restaurant og Take Away
 

BioM

Restaurant BioM ligger på Fredericiagade i området mellem Kastellet, Kongens Have og Marmorkirken, hvor der er mulighed for at få serveret sin mad udenfor i de stille, historiske omgivelser.

BioM
 

NOSE2TAIL, Madbodega

Er det tid til en god øl, afslappet stemning og priser, der er til at betale, er Nose2tail et godt bud. Her får du rigtig god mad i en af Københavns "nye bydel" - Kødbyen.

NOSE2TAIL, Madbodega
 

Restaurant Relæ

En sublim mundfuld serveret i en varm og uhøjtidelig atmosfære. Så kort kan oplevelsen beskrives på Restaurant Relæ, der både har en stjerne i Michelin-guiden og er øko-guld certificeret.

Restaurant Relæ
 

Botaniq Restaurant og Bar

100% all-natural menu med retter baseret på alt det bedste, naturen har at byde på: Frugter, bær, grøntsager, korn, nødder, frø, planter, tang, bælgfrugter, blomster og masser af spirer...

Botaniq Restaurant og Bar
 

Julian Nationalmuseet

I elegante historiske omgivelser på Nationalmuseet finder du den klimavenlige Restaurant Julian. Julians hjemmelavede frokostanretninger som bl.a. Ristepølsen og Fiskedellen nydes i omgivelser med en historik som ingen andre kan prale med.

Julian Nationalmuseet
 

Nordisk Brødhus

Lækkert nybagt brød og andre lækkerier. Bagt i stenovn med rigtig ild

Nordisk Brødhus
 

Gourmandiet

Gourmandiet er en slagterbutik. Men mere end det. Gourmandiet er også en frokostrestaurant, et takeway-sted, en delikatesse og ikke mindst en hyggelig bøfrestaurant torsdag, fredag og lørdag!

Gourmandiet
 

BioMio

BioMio er Danmarks største økologiske spisehus. Og vi har også lavet plads til omtanke. Vores mål er at servere økologisk, sund og smagfuld mad til fair priser i en rar, hiv-stikket-ud-lignende atmosfære

BioMio
 

SoupaNatural Suppe- og Coctailbar

Don’t Panic – It’s Organic! Sådan siger de hos SoupaNatural, hvor du kan mæske dig i lutter økologiske lækkerier og få 100 % økologi til under 100 kroner. Har du lyst til mere, så fortsæt med AfterSoup cocktail, der ikke er helt så øko-politisk korrekt, men helt uundværlig de dage, en drik kræver mere end gode frugter.

SoupaNatural Suppe- og Coctailbar
 

TOLDBODEN

Forestil dig, at du sidder ved Nordre Toldbod med solen i ryggen og nyder et koldt glas hvidvin samt en omgang fish'n'chips fra TOLDBODENs havnegrill.

TOLDBODEN
 

Kødbyens Fiskebar

Fiskebaren handler om fisk og skaldyr. Om frisk, sund og lækker mad, om god vin og god stemning. Vi vil gerne bidrage med den restaurant, vi selv savnede i København og vores ambition er, at jeres besøg her bliver uformelt, stemningsfuldt og af høj kvalitet.

Kødbyens Fiskebar
 

Spisehuset Rub og Stub

SPISEHUS MOD MADSPILD: Rub & Stub ønsker at sætte fokus på bæredygtighed ved at starte et nonprofit køkken i HUSET-KBH. Vi vil skabe refleksion og bredere debat omkring madspild i Danmark.

Spisehuset Rub og Stub