Shortcut to sustainable experiences
Café Sonja

Café Sonja

Brunch med hjemmelavede lækkerier, frokost, kaffe og god kage - alt sammen til gode priser. Cafe Sonja ligger i Saxogade på Vesterbro og er opkaldt efter den oprørske krøltop, der for mange år siden holdt en generation af piger klistret til skærmen. Cafeen er i dag en social økonomisk virksomhed, der giver plads til mangfoldighed. Og så har den eksisteret i snart 30 år!

Grød

Smag grød i alle mulige varianter.

Grød
 

Tranguebar

Kan du lide at rejse? Så pas på med at komme forbi Tranguebar. Stedet er et inspirationsmekka af rejsebøger og kulturhistorie med indtryk fra hele verden. Finder du en bog, du vil kigge i, så fordyb dig med det sammen, mens du nyder en øko kaffe fra fjerne himmelstrøg-

Tranguebar
 

Just Coffee

Friskristet kaffe med respekt for mennesker og miljø. Den pris, vi betaler for vores kaffe, garanterer bønderne en bedre og mere stabil indkomst. Det er en pris som ikke er affødt af markedskræfter, men af engagement og hårdt arbejde. Det kalder vi en retfærdig pris og derfor er kaffen ”Just Coffee”.

Just Coffee
 

The Coffeehouse

Hyggelig og uformel kaffestue på kanten af Søerne ved Dronning Louises Bro. 100 % økologisk, biodynamisk og fairtrade. På en solskinsdag kan du drømme dig til Paris, mens du sidder med din gode kaffe og smørcroissant, synder med en tebirkes (med marcipanremonce) eller går all in på en uimodståelig kage. Lander du til morgenmad i weekenden, skal du stå tidligt op. Der er run på bruchen.

The Coffeehouse
 

Mellemrummet

Mellemrummet er en non-profit cafe, drevet af frivillige kræfter. Her kan du få en dobbelt espresso og få dobbelt så god samvittighed

Mellemrummet
 

BioMio

BioMio er Danmarks største økologiske spisehus. Og vi har også lavet plads til omtanke. Vores mål er at servere økologisk, sund og smagfuld mad til fair priser i en rar, hiv-stikket-ud-lignende atmosfære

BioMio
 

Kaffeslabberasen

Kaffeslabberasen er en kombineret kaffebar og special-forretning på Enghave Plads i hjertet af Vesterbro. Omgivet af 70'er nostalgisk råhygge, sælges et udvalg af kvalitets kaffe, thé, frisk brød, kager, sandwich, special øl og vin mm.

Kaffeslabberasen
 

Café Retro

Cafe Retro er ikke nogen helt almindelig cafe. Vi serverer ganske vist velbrygget kaffe og gode øl som så mange andre steder, men vi vil samtidig gerne være lidt anderledes. En non-profit café.

Café Retro
 

Lækkerier - frokostcafe

Der er ikke mange steder i byen, hvor du kan få sandwich baseret på danskernes yndlingsspise: Groft rugbrød. Men det får du her i de mest kreative varianter. Du får også alt muligt andet godt, forberedt med en stor portion kærlighed til økologi og gode råvarer

Lækkerier - frokostcafe
 

Sabotøren

Tag på opdagelse i det franske vinunvers og spis lækker mad til.

Sabotøren
 

Sweet Surrender

Café Sweet Surrender er en non-profit cafe, hvor du som gæst er med til at bestemme, hvilke projekter, der skal have de penge, cafeen tjener ind. Cafeen drives ikke for at tjene penge, men for at gøre en forskel for lokalområdet og verden omkring. Det bliver maden og drikkevarerne absolut ikke dårligere af, og der bliver kredset godt om gæsterne.

Sweet Surrender
 

Allehånde Cafe

Præcis hvor havet møder land ligger Allehånde Café på en moderne husbåd og lokker med oplevelser til både mave og øjne. Mens båden blidt flytter sig efter bølgernes gang, serverer de gode folk hjemmelavede småretter.

Allehånde Cafe
 

Kafé Krone

Kafé Krone er en socialøkonomisk café, hvor en stor del af driften varetages af ledige københavnere, som arbejder i cafeen som praktikanter. Når du handler i Kafé Krone, er du samtidig med til at støtte en god sag: at hjælpe mennesker tilbage i job.

Kafé Krone
 

Bagerdygtigt - café og bager

Brød bagt på økologisk, langtidshævet surdej, tilsat en masse øko kærlighed. Det giver lækre, rustikke brød, der smager fantastisk og mætter, så du kan nøjes med mindre. Nyd det hele i den hyggelige cafe i baglokalet eller tag med hjem. Turen til Istedgade er det hele værd, også hvis du ikke bor i nabolaget.

Bagerdygtigt - café og bager
 

Makkekafe

MakkeKafe ligger i en høj kælder lige ned til Kanalen i centrum af København. Du kan enten drikke din kaffe ved et af de høje cafeborde i baren, eller gå ind i stuelokalet med robuste klinker og genbrugsmøblerne. Godt sted også for børn, der er både legetøj og puslefaciliteter.

Makkekafe
 

Nutid

Café Nutid er indrettet i den tidligere genbrugsbutik "Fisk", men ejeren er stadig Folkekirkens Nødhjælp, der får overskuddet.

Nutid
 

Terroiristen

Natur-vine og vin dyrket efter miljøvenlige principper. Smag dem hos Terroiristen, en vinbar og -butik, der fokuserer på autentisk, terroirpræget vin.

Terroiristen
 

Øko Caféen 32

Øko Caféen er en 100 procent økologisk café drevet af elever på den Økologisk Produktionsskole på Nørrebro. Vi serverer kaffe, te, kage og dagens ret og suppe. Vi serverer både kød, vegetar og veganerretter. Vi ligger i hjertet på Nørrebro med en dejlig grøn gård med borde og stole ude når vejret tillader det.

Øko Caféen 32
 

Kent Kaffe Laboratorium

Kernen i Kent Kaffe Laboratorium, er den sorte kaffes unikke smagsoplevelser. Med fokus på smagen fra de forskellige bønner og differentierede bryggemetoder, er målet at gæsternes sansespektre og viden om kaffe udvides efter et besøg i Kaffe Laboratoriet.

Kent Kaffe Laboratorium
 

The Living Room

Frokost, middag, kaffe, drinks i den afslappede stil på cafeen med de bløde sofaer og rå vægge. Her er Funky Chilout for alle pengene i den hyggelige Lounge med ild i pejsen - eller på barstolene ved de store vinduer.

The Living Room
 

Kødbyens Fiskebar

Fiskebaren handler om fisk og skaldyr. Om frisk, sund og lækker mad, om god vin og god stemning. Vi vil gerne bidrage med den restaurant, vi selv savnede i København og vores ambition er, at jeres besøg her bliver uformelt, stemningsfuldt og af høj kvalitet.

Kødbyens Fiskebar