Shortcut to sustainable experiences
Bo på et grønt og mijøvenligt hotel

Bo på et grønt og mijøvenligt hotel

Vi er stolte af, at have så mange grønne og miljøvenlige hoteller og hostels i København, hvor du kan være sikker på, at både miljø og ansvarlighed er tænkt ind i den gode oplevelse.

Babette Guldsmeden

Vi sætter det gode værtskab højt og tilbyder alle vore gæster en unique hoteloplevelse, i hjemlige rammer

Babette Guldsmeden
 

Hotel Alexandra

Glæd øjet, glæd sindet! Bo blandt de verdensberømte danske møbelklassikere fra 30’erne – 50’erne i Københavns danske retro designhotel.

Hotel Alexandra
 

Crowne Plaza Copenhagen Towers

Der er højt til loftet og international stemning på dette verdensberømte hotel, der vælter sig i udmærkelser og grønne certificeringer. Den grønne profil betyder, at hotellet bruger 65 % mindre energi end andre hoteller af sin slags. Uanset om du er hook på det grønne eller ej, bliver de bæredygtige initiativer en del af oplevelsen.

Crowne Plaza Copenhagen Towers
 

Svanemærkede hoteller i København

Svanemærket og Blomstmærket er Danmarks officielle miljømærker og din garanti for skrappe miljøkrav, hensyn til din sundhed og god kvalitet! Oven i dette kan du opleve nogle af byens bedste hoteller og vælge mellem storslåede udsigter og skønne omgivelser

Svanemærkede hoteller i København
 

Carlton Hotel Guldsmeden

Unikt og elegant designerhotel i det trendy kvarter omkring Vesterbrogade. En oase midt i den pulserende by i et kvarter med mange cafeer, små butikker og historiske bygninger.

Carlton Hotel Guldsmeden
 

Axel Hotel Guldsmeden

Hotel Guldsmeden har en holistisk tilgang til livet, hvilket betyder at den økonomiske, den sociale, den miljømæssige og den etiske del af livet skal hænge sammen. Det indebærer blandt andet at hotellets morgenmad er 90% økologisk.

Axel Hotel Guldsmeden
 

Bertrams Hotel Guldsmeden

På Bertrams Hotel Guldsmeden kan du nyde en lækker økologisk morgenbuffet med brød fra gourmetbageriet Emmery's. Hotel Bertrams' 47 værelser er møblerede og indrettede i en karakteristisk balinesisk stil med persiske tæpper og afslappet stemning. Nyd den stille gårdhave midt i indre by og et 100 % røgfrit hotel.

Bertrams Hotel Guldsmeden