Shortcut to sustainable experiences
Grøn shopping gør en forskel

Grøn shopping gør en forskel

Grøn shopping handler om miljøvenlige valg, øko-tøj og mad uden kemikalier, om grønne gaver og ting til hjemme, der ikke er fyldt med tilsætning og giftige kemikalier.

Eco Ego

Øko-varehus med økologiske, energibesparende, fair trade, miljøvenlige, narturlige produkter fra inderst til yderst. EcoEgo startede den 26. april 2008 som fysisk butik på Nørre Farimagsgade 82 og som webshop, med filosofien Green Living Made Easy.

Eco Ego
 

Ecouture by Lund

I 2012 fik Johanne og Ecouture by Lund Ivækst prisen i kategorien Årets Idealist. Ti års passioneret arbejde med at designe tøj, der respekterer mennesker og miljø, blev belønnet sammen med ideen om, at fashion og bæredygtighed sagtens kan gå hånd i hånd. I dag er kjolesalonen vokset ud af showrummet på Nørrebro og flyttet ind til indre by. Besøg den!

Ecouture by Lund
 

I Tråd med Verden

Fine babyveste i økologisk uld, flotte smykker i materialer, der er brugt før og broderier, der ligner malerier. Sammen med danske designere udnytter udsatte indvandrekvinder deres evne til at sy, strikke, hækle og brodere, og det kommer der nogle unikke og smukke produkter ud af.

I Tråd med Verden
 

Moshi Moshi Mind

Midt i en verden i konstant bevægelse ønsker moshi moshi mind at inspirere til slow shopping, tidsløst design og til et mere tilbagelænet look…The mellow modern life. – et afbalanceret moderne storbysliv, indeni og uden på. moshi moshi mind er et univers med fokus på velvære, den gode historie og holdbarhed, - et nordisk udtryk med aner fra den spirituelle verden og dens balance … midt i byens puls.

 

Aniel Gardiner

Den eneste gardinforretning i landet med fokus på miljø og økologi, hvor alt er særligt udvalgt for at skåne dit indeklima, helbred og vores miljø. Erik, der ejer Aniel Gardiner, hjælper dig med at finde og ikke mindst tage de rigtige mål til dine gardiner.

 

Pure Baby

Purebaby er Danmarks største økologiske og bæredygtige babybutik med et stort udvalg af gode ting til din baby. Her stilles der høje krav og forlanges de skrappeste økologiske certificeringer på alle vores tekstilvarer.

 

Aniel

Økologisk baby- og børnetøj så blidt, blødt & cremet at englene bryder ud i sang. ANIEL er tørklæder med holdning – made with love – håndlavet af 100 % økologisk bomuld og farvet med GOTS certificeret farve. ANIEL er kompromisløs, når det kommer til velvære, omsorg & den sødeste service til dig og dit barn. Eller sagt med andre ord: naturens sag i sagens natur!!

 

Tricotage

Al bomuld der benyttes er økologisk.