Shortcut to sustainable experiences
Fred Butler

Fred Butler

Fred Butler® er Danmarks første Svanemærkede renseri - at få renset sit tøj her, er ikke kun godt for miljøet, det er også godt for din hud og skånsomt mod tøjet. Glem alt, hvad du troede du vidste om tekstilrensning og opdag den nye generation!

Fairtrade Mærket

Når du køber produkter med Fairtrade-mærket, er du med til at skabe en bedre fremtid for både småbønder og plantagearbejdere. Læs mere om hvad Fairtrade er og hvordan mærket fungerer her på siden. http://www.fairtrade.dk

Fairtrade Mærket
 

Merkur Andelskasse

Med Merkur som pengeinstitut, fremmer du en bæredygtig samfundsudvikling. Vi søger at investere penge i gode grønne projekter. Kom forbi og hør hvad vi kan gøre for dig eller dit projekt.

Merkur Andelskasse
 

Klimavenlig strøm fra Natur-Energi

Natur-Energi samarbejder med WWF Verdensnaturfonden om at sikre danskerne klimaneutral strøm og sikre årlige investeringer i vedvarende energi. På den måde er du med til at støtte udbygningen af vedvarende energi igennem dit elforbrug.

Klimavenlig strøm fra Natur-Energi
 

Miljøpunkt Indre by - Christianshavn

Lån en ladcykel eller test-kør elcykler! Har du brug for at flytte større ting, købe ind til fest eller tage familien med på udflugt, så lån en gratis ladcykel hos Miljøpunkt Indre By-Christianshavn og slip for kø og parkeringsproblemer. Vi har 15 ladcykler til udlån 3 steder i indre by. Du kan også blive testkører på en af Miljøpunktets elcykler. Når du lader bilen stå og låner en ladcykel eller gir den pedalgas på en elcykel, fremmer du grøn mobilitet og bliver en af hverdagens grønne cykelhelte. Læs hvordan på www.a21.dk

 

Vester Kopi

Bæredygtigt digitalprint. Vester Kopi tager ansvar for miljøet alvorligt og er i dag et Svanemærket digitalt trykkeri. Strømmen er CO2 fri, og der betales en merudgift for strømmen, som pt kommer fra norske vandkraftværker. Og alle sundhedsfarlige stoffer er udskiftet med miljøvenlige alternativer.

 

De Grønne Elekrikkere

De Grønne Elektrikere i København er den CO2 neutrale autoriserede elinstallationsvirksomhed, der sparer på CO2 udledningen ved at cykle rundt til sine kunder. Det sparer også vores kunder for udgifter til servicevogn, kørsel og parkeringsafgifter.