Shortcut to sustainable experiences
Fairtrade Mærket

Fairtrade Mærket

Når du køber produkter med Fairtrade-mærket, er du med til at skabe en bedre fremtid for både småbønder og plantagearbejdere. Læs mere om hvad Fairtrade er og hvordan mærket fungerer her på siden. http://www.fairtrade.dk

Merkur Andelskasse

Med Merkur som pengeinstitut, fremmer du en bæredygtig samfundsudvikling. Vi søger at investere penge i gode grønne projekter. Kom forbi og hør hvad vi kan gøre for dig eller dit projekt.

Merkur Andelskasse
 

ØKOTEK - miljøvenlig el-service

ØKOTEK er et miljøvenligt og autoriseret el-firma, der også er specialist i el-biler. Bag navnet gemmer sig en ildsjæl, der mener, at miljøet er værd at kæmpe for. ØKOTEKs bidrag til et bedre samfund handler om miljøvenlige materialer og løsninger, der har vedvarende værdi for både kunder, lokalmiljø, samfund - og forhåbentligt også for ØKOTEK selv.

ØKOTEK -  miljøvenlig el-service
 

Klimavenlig strøm fra Natur-Energi

Natur-Energi samarbejder med WWF Verdensnaturfonden om at sikre danskerne klimaneutral strøm og sikre årlige investeringer i vedvarende energi. På den måde er du med til at støtte udbygningen af vedvarende energi igennem dit elforbrug.

Klimavenlig strøm fra Natur-Energi
 

Fred Butler

Fred Butler® er Danmarks første Svanemærkede renseri - at få renset sit tøj her, er ikke kun godt for miljøet, det er også godt for din hud og skånsomt mod tøjet. Glem alt, hvad du troede du vidste om tekstilrensning og opdag den nye generation!

Fred Butler
 

Blæk og Print

Genfyld Genbrug Godt miljø I hjertet af København på Store Kongensgade 54 ligger Blæk & Print. Her kan vi genfylde dine tomme printerpatroner. Herudover køber og sælger vi gamle mobiler og tablets og printer miljøvenligt. Kom ind og hils på os.

Blæk og Print
 

De Grønne Elekrikkere

De Grønne Elektrikere i København er den CO2 neutrale autoriserede elinstallationsvirksomhed, der sparer på CO2 udledningen ved at cykle rundt til sine kunder. Det sparer også vores kunder for udgifter til servicevogn, kørsel og parkeringsafgifter.

 

Vester Kopi

Bæredygtigt digitalprint. Vester Kopi tager ansvar for miljøet alvorligt og er i dag et Svanemærket digitalt trykkeri. Strømmen er CO2 fri, og der betales en merudgift for strømmen, som pt kommer fra norske vandkraftværker. Og alle sundhedsfarlige stoffer er udskiftet med miljøvenlige alternativer.