Shortcut to sustainable experiences
Kastrup Søbad

Kastrup Søbad

Det nye Kastrup Søbad er et fritidstilbud ud over det sædvanlige. Som en konkylie rager Søbadet op af vandet og indtager en central plads langs stranden mod Øresund.

Svanemøllestrand

Den var langt tid undervejs, men nu har den nye strand i Svanemøllebugten taget imod solbadere, vinterbadere og andre vandhunde siden sommeren 2010.

Svanemøllestrand
 

Den vertikale have

Den Vertikale have integrerer natur og økologi i storbyen, du kan tage forbi og nyde udsigten til en have på bymuren

Den vertikale have
 

Amager Strandpark

Bølgeskvulp, beachvolley og strandpromenadeliv – blot nogle minutter fra Kongens Nytorv med metroen. Med indvielsen af den nye Amager Strand er dette nu en realitet.

Amager Strandpark
 

Løb om kap med lysharen

Som det første sted i Danmark har Søndermarken på Frederiksberg fået en interaktiv motionsrute med digitale lysfunktioner. Ved indgangene fra Pile Allé og Roskildevej kan du indtaste din løbehastighed, og så vil harelyset vise dig vej.

Løb om kap med lysharen
 

Sundholms byhave - magi og forvandling

Lige overfor DR-byen markerer en eventyrlig, grenflettet portal overgangen mellem Amager Fælledvejs larmende trafik og den grønne oase i Sundholms Byhave. Portalen mixer arkitektur med frisk salat og cykelslanger - og har netop vundet H.C. Andersen prisen i 2013.

Sundholms byhave - magi og forvandling
 

Den grønne sti

På cykel eller til fods diagonalt gennem det grønne Frederiksberg og ind over Nørebro. Den Grønne Stis særlige kendetegn er dens kurvede forløb mellem 4-6 etages boligkarreer.

 

Sundhedsspor

En afmærket rute i Østerbros natur, hvor du kan teste din kondition