Shortcut to sustainable experiences

Vindstød

Mindre elregning på at få strøm fra vindmøller

Vindstød
Vindstød

 Hvis du ikke aktivt har valgt energikilde, så kommer mere end 70% af din strøm fra kul, olie og gas. Det vil det nye energiselskab "Vindstød" lave om på.

"Der er mange danskere, der gerne vil købe strøm fra et energiselskab, der er baseret på danske vindmøller, så længe det ikke er dyrt. Samtidig skal det være nemt at skifte" siger Morten Nissen Nielsen, der er initiativtager til Vindstød.
 

Skift på under 1 minut

Få danskerne er klar over, at de kan skifte elselskab. Der er ikke behov for ny måler eller nye kabler. Den eneste forskel er, at man køber strømmen fra et andet selskab. Det selskab skal så føre energi i nettet, som svarer til selskabets kunders forbrug. Herefter er det statens energinet og de lokale netselskaber, der sørger for, at Vindstøds kunder får strøm - helt som normalt.

"Vi har samme leveringssikkerhed som alle andre energiselskaber" siger Morten Nissen Nielsen.

Stor efterspørgsel

"Vi oplever, at det er blevet moderne at sige 'jeg vil ikke have strøm fra kulkraftværker'. Rigtigt mange danskere har tilsluttet sig Vindstød," siger Morten Nissen Nielsen.

En af årsagerne er nok, at Vindstød fra starten har været i stand til at slå prisen fra de etablerede selskaber. Vindstød drives fra få kvadratmeter i forskerparken i Århus. "Vi har ikke kunst på væggene og vores bestyrelse arbejder ulønnet. Vigtigst er dog, at vores IT-platform gør det muligt for os at spare en masse penge på administrationen i form af meget få ansatte og det kommer kunderne til gode i form af lave priser", siger Morten.


Se mere på Vindstød.dk

2014

2013

2015

2012

2011