Shortcut to sustainable experiences

Kontakt

GoGreenCopenhagen er udviklet af Eva, Line og Pia, der arbejder med grøn udvikling og kommunikation. Vi er stolte af byens mange grønne initiativer og mener helt klart de fortjener at komme mere frem i lyset.

Tilsammen danner vi et team med forskellige kompetencer inden for projektledelse, grøn udvikling og kommunikation. Vi vil gerne bygge broer og være med til at styrke en stærkere grøn udvikling.

Vil du igangsætte grønne projekter eller tage din virksomhed igennem en grøn udvikling, er det Line og Eva du skal hve fat i da. de ved en masse om miljø og har rødderne i GreenInSight der arbejder med grøn teambuiling og grøn udvikling af personer, virksomheder og regioner.  Læs mere om dem her på Greeninsight.dk

 

os 3.krom

 

Skal den bæredygtige profil kommunikeres, intern og eksternt, kan du kontakte Contekst og Pia, der elsker at fortælle historier. Bæredygtighed bygger på stærke værdier og skal leve gennem både medarbejdere og ledelse. Contekst fokuserer på kommunikation og branding og sætter ord og billeder på de gode handlinger. Kontaktes på +45 4052 8181. Website under udarbejdelse...

Kontakt GoGreenCopenhagen her:

Mail: info@gogreencopenhagen.dk

 

Line Maria Bram Pedersen: +45 30342096

 

Pia Rathsach: +45 4052 8181

 

Eva Diekman: +45 2623 0994

 

Ønsker du en grøn tur rundt til nogle af GoGreenvirksomheder eller hjælp til et nyt grønt projekt, så spørg os, vi har gode erfaringer med at få det meste til at kunne lade sig gøre.

IMG_6073_lofi _1080x 720