Shortcut to sustainable experiences

Guidede ture

Vil du gerne opleve Københavns grønne initiativer med en privat guide? Så book os og møde vores mange ildsjæle!

I GoGreen vil vi gerne dele vores viden og være med til at styrke grøn handlekraft for både københavnere, virksomheder og til de mange, der besøger vores dejlige stad. Derfor kan du bestille forskellige typer af guidede ture, workshops, konferencer og events til dig og dine venner, organisation eller event.

Her har du nogle eksempler på guidede ture, du kan bestille og kontakt Line Bram Pedersen på 30 34 20 96

 

Cykeltur i Ørestaden

8tal Image_by_Jens_Lindhe

 

På denne tur oplever du en ny bydel, der er bygget op gennem de sidste 10 år og stadig er under opførelse. Ørestaden kaldes for slipset, pga. den lange, ca. 6 km, smalle form.

Fokus på byudvikling, arkitektur, infrastruktur, domiciler, opbygning af nye fællesskaber, nyt og gammelt, samt overgangen mellem land og by. Se mere

 

 

 

Mød det engagerede NørrebroBonderen 931C.ashx

Tag med på en guidet tur på Nørrebro, hvor vi møder de mange forskellige initiativer og ildsjæle, kommune og mindre virksomheder har igangsat for at skabe en grønnere hverdag for københavnerne.

På Nørrebro oplever du Københavns mest travle cykelsti, vores grønneste cykelsti og et hav af andre bæredygtige initiativer som byhaver, bybier, grønne butikker og moderne byplanlægning der får multietnicitet, miljø og livsglæde til at gå op i en højere enhed. Se mere


Cykeltur på Vesterbro og Nørrebrocyklist Kathairna Havig Solnørdal4

Sæt dig godt til rette på cyklen for nu går turen igennem de københavnske gader med udsigt til Københavns Havn og bæredygtige arkitektur.

Vidste du, at København satser på at blive verdens første CO2 neutrale hovedstad? Hør om Københavns grønne tiltag og se, hvordan alternative energiformer bruges i gadebilledet.

Turen kan sluttes af med en bæredygtig cocktail på en af Københavns barer. Se mere 

 

Cykelruten fra Lufthavnen

Den Grønne Cykelsti

Tænk engang at køre på cykel fra lufthavnen. Det er rent faktisk muligt i  cykelbyen København. Send din bagage med bagageservice til hotellet og hop selv på cyklen for at starte dit københavner besøg med en cykeloplevelse, så snart du er landet.

På denne tur får du allerede på vejen fra lufthavnen et ndblik i, hvordan københavnerne bor og lever. Vi kommer på en tur med en herlig blanding af ny arkitektur, lækkert strandanlæg, lystbådehavn, kolonihaver, fodboldbaner byhaver, industri. Se mere

 

 

GoGreenAdventurestine træklatring

 

GoGreenAdventure er et teambuildingsevent med udgangspunkt i interessante energitiltag og bæredygtige attraktioner i København.

Er du klar til at opleve København? lære de andre deltagere bedre at kende? Løse grønne udfordringer og sikre en bæredygtig fremtid i din by? Vejen er udstyret med forhindringer, og kun ved fælles hjælp og samarbejde kan holdene vinde og skabe en grønnere fremtid.

Deltagerne vil rundt i København møde instruktører, energiplanlæggere og ildsjæle, der giver dem både fysiske og psykiske udfordringer omkring Københavns grønne tiltag og klimainnovationer.

 

 

 

Kontakt GoGreen for mere info og booking: + 45 2623 0994 eller info@gogreencopenhagen.dk